Uitzenden

Uitzenden

De kernactiviteit van Emwerk is het werven en selecteren van zowel flexibele als vaste medewerkers. Wij verzorgen de werving, selectie, de complete personeelsadministratie en natuurlijk het uitbetalen van de salarissen.

Daarnaast informeren, begeleiden en evalueren wij uw uitzendkrachten. En natuurlijk vragen we regelmatig wat u vindt van de samenwerking en onze dienstverlening. Wij streven er namelijk naar u zo goed en zo volledig mogelijk van dienst te zijn, zodat u zich kunt blijven richten op het belangrijkste: uw bedrijf of organisatie”.

Vooral in de vakantieperiode, bij seizoensarbeid, bij ziekte van vast personeel of bij een zwangerschapsverlof van een van uw vaste medewerkers is de behoefte aan tijdelijk personeel extra groot. Het is niet altijd duidelijk voor welke periode u extra inzet nodig heeft binnen uw organisatie. Of het nu voor een extra paar handen is voor een dag of een medewerker voor een langere periode.

Contact Emwerk
Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u graag een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook bezoeken aan de Phileas Foggstraat 3 te Emmen