Veel gestelde vragen

Hieronder kunt u antwoord vinden op vele vragen. Mocht u toch geen antwoord vinden op uw vraag neem dan contact op met ons middels het contactformulier.

Hoe geef ik de gewerkte uren door?

Je gebruikt een werkbriefje en vult deze in met de gewerkte uren en laat deze daarna bij de verantwoordelijke ondertekenen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig inleveren van het werkbriefje. Het werkbriefje moet uiterlijk maandag vóór 15:00 uur bij ons binnen zijn om je salaris tijdig te kunnen overmaken.

Wij dienen altijd het witte (origineel) exemplaar te ontvangen.

Zorg dat je een duidelijke versie van het afgetekende werkbriefje naar ons doormaild. Dit mag naar: info@emwerk.nl

Hoe kan ik mij inschrijven bij Emwerk?

Je kunt per mail of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken voor een inschrijving bij onze vestiging.Wij maken altijd een afspraak voor een persoonlijk gesprek, zodat we goed de tijd kunnen nemen om kennis met je te maken. De inschrijving duurt ongeveer een half uur. Tijdens de inschrijving gaan we uitgebreid in op je opleidingen, je werkervaring, je sterke punten en natuurlijk je wensen met betrekking tot een nieuwe baan.

Hoe kan ik mij aanmelden?

U kunt zich op verschillende manieren aanmelden als werkzoekende bij Emwerk.

a) Via de website
b) Via E-mail

Zorgt u ervoor dat u een actuele en uitgebreide CV meestuurd met uw persoonlijke gegevens. Ook is het belangrijk om een actueel telefoonnummer bij te sluiten, zodat wij direct contact met u kunnen opnemen.

Hoe vraag ik vakantiedagen aan?

Vakantie en vrije dagen stemt u af met de opdrachtgever. Uw vakantiedagen vermeldt u op uw urenverantwoording. Alleen opgebouwde vakantiedagen kunnen worden uitbetaald. Het aantal vakantiedagen is onder meer afhankelijk van de CAO waaronder u valt; zo stelt de NBBU dat bij een fulltimebaan 24 vakantiedagen per jaar worden opgebouwd. Bij een parttimebaan worden de vakantiedagen naar rato vastgesteld. Ook bouwt u dagen op voor bijzonder verlof, kort verzuim en ter compensatie van feestdagen. Zij bouwen geen reserveringen op voor bijzonder verlof, kort verzuim en feestdagen.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Uw persoonlijke gegevens kunnen alleen schriftelijk worden gewijzigd. U stuurt het ons per post of per mail toe.

Moet ik loonheffingskorting toe laten passen?

Als u bij één werkgever werkt, dan laat u de loonheffingskorting daar toepassen. Werkt u voor meerdere werkgevers of ontvangt u nog een uitkering, dan laat u de loonheffing toepassen bij de partij die u het meest uitbetaalt.

Moet ik mij ook beter melden?

Als je beter bent meld je dit wederom zo vroeg mogelijk aan Emwerk. Je moet jezelf ook betermelden bij het UWV onder telefoonnummer: 088-898 92 94. Houd je burgerservicenummer bij de hand. Je ontvangt tevens een nieuwe overeenkomst met een aangepaste startdatum.

Wanneer krijg ik een loonstrook?

Iedere week krijg je per mail je loonstrook.
En iedere 4 weken worden de loonstroken verstuurd waarvan er geen mail bekend is.

Wanneer word ik uitbetaald?

Emwerk ontvangt graag uw werkbriefje ondertekend door de opdrachtgever voor maandag 15:00 uur. Vervolgens worden uw gegevens verwerkt en zal op woensdag daaropvolgend de salarisverwerking plaatsvinden. Bij niet tijdig inleveren, zal uw salaris een week later worden verwerkt.

Wat heb ik nodig bij mijn inschrijving?

Om juist dié baan te vinden die zo goed bij je past hebben wij bij inschrijving de volgende gegevens nodig:

  • Curriculum Vitae;
  • Eventueel kopie diploma’s en getuigschriften;
  • Geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart of paspoort);
  • Bank- of postbanknummer;
  • Recente loonstrook i.v.m. salarisindicatie.

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet bij staat?

U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met één van onze medewerkers. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen. Uiteraard mag u ook altijd even langskomen bij onze vestiging.

Voor onze contactgegevens verwijzen we u naar onze contactpagina.

Wat moet ik doen als ik ziek ben?

Als je ziek bent meld je dat eerst bij het bedrijf waar je werkt en vervolgens bij een medewerker van Emwerk. Wij zijn geopend vanaf 09:00 uur om je melding zo spoedig mogelijk aan het UWV door te geven. Het is noodzakelijk dat je gedurende je ziekte bereikbaar bent.